Proizvodi NANO Impregnacije

Uvoz, prodaja, primena proizvoda na bazi NANO tehnologije za zaštitu svih mineralnih površinaNANOFLEKS AG (nhc 300)

Najnovije rešenje na bazi vode za vodoodbojnost i konsolidaciju mineralne površine (peščara, mermera, granita, travertina, svih betonskih podloga...). Duboka penetracija omogućava veoma dugotrajnu hidrofobnu zaštitu, otpornost na abraziju, UV zračenje, cikluse čišćenja i alkalne hemije. Paropropustan je i ne menja boju podloge.

Upotreba

Pre nanošenja podloga mora biti suva i čista. Nanošenje uz pomoć pumpi za prskanje, četkom ili moherom. Prvi sloj naprskati na površinu a drugi sloj naneti dok je površina mokra i utrljati četkom ili moherom. Ako ste primetili kapljice na površini, uklonite ih odmah uz pomoć sunđera ili tkanine. Zaštititi od vode i kiše da bi se formirala NANO mreža u trajanju od 6 do 12 sati. Trajnost, za podne površine 3 godine, za zidne površine 6 godina. Pakovanje od 1 litar je dovoljno za 15m2.

NANOSTONE PROTECT

Najnoviji proizvod na bazi alkohola za impregnaciju kamenih poliranih površina koji pojačavaju boju kamena i intezivira njegovu prirodnu lepotu. Veoma jaka i dugotrajna vodoodbojna i uljnoodbojna zaštita održaće vaš kamen za dugi niz godina bez promene boje.

Upotreba

Pre nanošenja podloga mora biti suva i čista. Naprskati prvi sloj, ostaviti da odstoji 10 minuta a onda čistom krpom skinuti višak. Posle pola sata ponoviti postupak. Zaštititi površinu od vode i kiše u trajanju od 6 do 12 sati. Trajnost 5 godina, a posle je potrebno izvršiti samo osveženje površine. Pakovanje od 0.5 litara je dovoljno za 15m2.NANOFLEKS AG PLUS

Veoma koncentrisan hidroizolator nove generacije koji se koristi za zaštitu betona, prirodnog i veštačkog kamena, porozne keramike i sličnih materijala koji treba da se zaštite od velike količine vode ili smrzavanja unutar materijala. Najčešće se koristi za impregnaciju bazena, cisterni, ravnih krovova, terasa i svih ostalih površina gde klasična hidroizolacija ne može da se izvede. Sprečavanjem prodora vode postiže se izvanredna zaštita materijala od spoljnih uticaja (atmosferalija) a naročito od mraza. Antistatičko dejstvo odbija nečistoće sa površine zaštićenog materijala.

NANOCLEANER

Veoma delotvoran čistač fleka sa kamenih, betonskih i keramičkih površina, ostataka od maltera i lepka a može se koristiti i kao sredstvo za održavanje ovakvih površina.

Upotreba

Pakovanja su od 1 litar i razblažuje se 1:8 zavisno od podloge koja se čisti. Potrebno je uvek isprobati na skrovitom mestu pre korišćenja. Proizvod naneti, ostaviti da odreaguje par minuta a onda isprati vodom. Postupak ponavljati dok se fleka ne ukloni. Kod paljenih i brušenih površina proizvod se može nanositi mašinskim ili ručnim četkama.ANTIALGE

Izuzetno delotvoran antimikocid koji uništava gljivice i alge na kamenim površinama i sprečava njihovo ponovno nastajanje. Proizvod nije na bazi biocida i nije štetan za toplokrvne organizme. Prizvod deluje dubinski i uništava gljivice i plesni u korenu.

Upotreba

Pre nanošenja proizvoda potrebno je da velike naslage gljivica odstrane mehanički. Naprskati proizvod i ostaviti da deluje do 6 sati. Isprati sa mnogo vode. Postupak ponoviti ako je potrebno. Posle korišćenja proizvoda dobro je površinu zaštititi sa NANOFLEKS-om ili NANOSTONE-om kako bi se što delotvornije sprečilo nastajanje novih gljivica i sprečio ulazak nove vlage. Pakovanja od 1 litar se može razblažiti do 1:5 zavisno od količine glivica.

SILVER CLEANER

Veoma kvalitetan proizvod za čišćenje i dezinfekciju svih glatkih površina u domaćinstvu (kamena, keramičkih pločica, stakla, parketa, plastičnih površina...). Proizvod je na bazi srebra i totalno je bezopasan za sve toplokrvne organizme. Proizvod sadrži NANO čestice sredbra koje vrše dugotrajnu dezinfekciju tretiranih površina i neutrališu mirise nastale od mikroorganizama, površina ostaje dezinfikovana do 10 dana. Svi mikroorganizmi koji padnu na tretiranu površinu bivaju uništeni. Posle 10 dana postupak je potrebno ponoviti.